PROJECTBEGELEIDING
logo350.png

Projectbegeleiding

Na de keuze voor een MPOmatic maatwerkoplossing of de bestaande MPOmatic 843 volgt een gestroomlijnd proces zodat uw laatste procesinnovatie snel de gewenste voordelen in de praktijk kan gaan brengen. Een heldere orderintake en projectplanning zorgen voor een snelle oplevering. Ook de werkelijke plaatsing  zal zo met u worden gepland dat het een verstoring van het productieproces voorkomt dan wel tot een minimum beperkt.

Training en opleiding

Na de plaatsing van de MPOmatic automaat zullen uw medewerkers getraind en opgeleid worden voor een verantwoordelijke en gedegen implementatie in het productieproces. Door de gebruiksvriendelijke werking is de automaat voor medewerkers van alle opleidingsniveaus gemakkelijk te operaten. Onze ervaren consultants hebben jarenlange trainerservaring en zijn vanaf het allereerste moment betrokken geweest bij het proces en dus op de hoogte van alle technische ins- en outs. MPOmatic zal uw medewerkers trainen en ondersteunen tot ze de automaat volledig zelfstandig kunnen bedienen. Uw medewerker zal hierdoor in veel gevallen gedeeltelijk omgeschoold worden van voorbewerker/spuiter tot machine operator. Puttend uit onze ervaring kunnen we u de garantie geven dat naast u als manager of ondernemer ook uw medewerker de (fysieke-) voordelen snel zal ervaren!

Nazorg en Service

Een klant-/partnership relatie eindigt niet na de oplevering. Uiteraard ontvangt u alle benodigde documentatie en certificaten. Ook wanneer de spuitautomaat volledig geïmplementeerd is in uw productieproces houdt MPOmatic een vinger aan de pols. Een onderhoudscontract maakt onderdeel uit van de overeenkomst en maatwerkoplossingen in de aftersales behoren tot de mogelijkheden.

 

 

  • MPOMATIC B.V.

  • Daalder 7,
     5753 SZ DEURNE (NL)
  • : +31 493311063
  • Email: info@mpomatic.nl